КЪСМЕТЛИЯ! С пети член на семейството се завърна от морето бившият студентски лидер в ЮЗУ Ст. Иванов

С пети член на семейството си се завърна от лятна почивка на Приморско бившият студентски лидер в ЮЗУ и бивш зам. председател на СДС – Благоевград Стефан Иванов /сн. 1/, който понастоящем е водач на новата партия ПП „Движение демократично действие-ДЗ“. Сега освен съпругата, шестгодишния Константин и осемгодишната Елена фамилия Иванови се увеличи и с малка водна костенурка /сн. 2/, която вече е със софийско жителство, но все още няма име.

„Много е малка и не и знаем пола, което ни затруднява да я кръстим“, обясни загрижено пред „Струма“ Стефан. „Костенурката я намерихме в Приморско в басейна на един хотел, как се е озовала там не разбрахме, и по настояване на децата, които бързо се привързаха към земноводния си приятел, си я взехме“, разказа историята политикът. Сега като грижовен баща заедно с децата участва в битовото устройване и изготвянето на хранителния режим на животинчето. Купихме специален аквариум – с една суха част и друга с вода, има си и „катерушка“ и какво ли не. Абе на деца да угодиш, пишман да станеш, има си гранули в зоомагазините, части от риба, смлени и изсушени , обяснява с усмивка Стефан, който не може да скрие, че и на него му е приятно да се занимава с костенурката.

На Приморско той преживял и голямото си футболно разочарование. Загубата на Германия от Франция на Евро 2016 г. „Пих и немска бира, подготвил се бях и с флагче /сн. 3/ и нищо не помогна .Още ме е яд, защото бяха най-добрите”, не крие емоциите си бившият възпитаник на ЮЗУ. От понеделник се е зарекъл да сложи край на ваканцията и да се захваща сериозно за наближаващите президентски избори.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *