HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Избраха за лидер на БСП младежи зетя на омбудсмана Мая Манолова 3 дни след сватбата

Младоженецът Мартин Мирчев, който само преди три дена каза „да” на дъщерята на омбудсмана Мая Манолова – Ралица, на стилна сватба в родния им Кюстендил е избран за координатор на областния съвет на БСП младежи.

По право в съвета влизат членовете на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП от областта, както и членовете на НС, председателите на общинските съвети, както и младите кметове, заместник-кметове и общински съветници.

Мирчев наследява поста от Марина Иванова, която отглежда бебето си, а предните два мандата координатори на младежкото БСП в Кюстендилско бяха  народният представител д-р Иван Ибришимов и Гергана Евтимова от Дупница. Мандатът на координаторите е 2 г.

“Ще работя за  дейно и силно участие на младежи от област Кюстендил за спечелване на предстоящите президентски избори, както и за активно участие на младите в органите на управление на партията като експерти. Сред приоритетите ми е и разработването на младежки политики за привличане на младите хора към лявата идея, както и обществено ангажиране на младежката организация в областта. Щастлив съм, че за пръв път от нашата област имаме 5-има членове на НС на МО в БСП, а и  член на НС на БСП”, заяви след избирането му Мартин Мирчев.

Следващото заседание на областния съвет на младежите от БСП ще бъде изнесено в местността Жабокрек и съчетано с традиционния събор на червените в края на август.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *