
Продукти:
1 малък пъпеш
1 къдрава салата
100 г кашу
150 г пушена шунка
2 с. л. балсамов оцет
Приготвяне:
За рецептата “Френска салата с пъпеш и шунка” пъпешът се разрязва на две и се почиства от семената. Нарязва се на резени с дебелина един сантиметър.
Резените се нареждат в тавичка и се изпичат за час и половина при температура 80 градуса.
Листата на салатата за рецептата “Френска салата с пъпеш и шунка” се измиват и се накъсват на късчета.
Шунката се нарязва на парчета и се разбърква със салатата и кашуто. Поръсва се с балсамовия оцет и се слага в салатиера.
Върху и около салатата се нареждат красиво резени от изпечения пъпеш.
Коментар с Facebook
loading...