Лятна салата с пъпеш

Продукти:

1 малък пъпеш

1 къдрава салата
100 г кашу
150 г пушена шунка
2 с. л. балсамов оцет

Приготвяне:

За рецептата „Френска салата с пъпеш и шунка“ пъпешът се разрязва на две и се почиства от семената. Нарязва се на резени с дебелина един сантиметър.
Резените се нареждат в тавичка и се изпичат за час и половина при температура 80 градуса.
Листата на салатата за рецептата „Френска салата с пъпеш и шунка“ се измиват и се накъсват на късчета.
Шунката се нарязва на парчета и се разбърква със салатата и кашуто. Поръсва се с балсамовия оцет и се слага в салатиера.
Върху и около салатата се нареждат красиво резени от изпечения пъпеш.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *