3 съвета за мъжете, които отиват на среща

Често си задаваме въпроси като „Дали ме харесва?“ и „Дали всичко е ок?“, докато мислим поредната тема за разговор… Е, психолозите са решили да помогнат на представителите на силния пол, обобщавайки три важни стъпки, които ще им помогнат да завладеят по-лесно сърцето на дамата.  

Комплиментите са абсолютно задължителни. Важно е да правите комплименти на жената по време на цялата ви среща. Това е най-лесният найн тя да разбере, че имате интерес и я харесвате. Разбира се, трябва да я хвалите с мярка и то за неща, които са реални, иначе тя ще си помисли, че се шегувате.

Бъдете мили и вежливи. Колкото жените стават по-независими, толкова джентълмените стават по-търсени. Интересна зависимост, нали! Не закъснявайте, отидете на мястото на срещата една-две минути по-рано, отворете й вратата, задръжте стола, предложете да платите. Важно е не само да покажете вежливост към нея, но и към околните хора – като сервитьорката в ресторанта или таксиметровия шофьор. Така ще си направи приятни изводи за характера ви, което не е маловажно.

Слушайте внимателно и задавайте въпроси. Целта на срещите е да се опознаваме един друг и наистина да създадем връзка. Т.е. колкото е важно да споделяте информация за себе си, толкова е важно и да умеете да изслушвате човека срещу вас, да задавате въпроси. Тя ще бъде възхитена от вниманието, което демонстрирате, и ще знае, че се интересувате точно от нея, а не просто от някаква красива жена… Ако слушате внимателно, ще можете по-лесно да поддържате разговора, което е много важно за една среща.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *