Любовен хороскоп за 29 август – 4 септември 2016

Последните дни на август ще бъдат горещи и вълнуващи, що се отнася до любовта. Венера ще ни окаже своята подкрепа. Ще се радваме на повече романтика, хармония, а някои представители на зодиака и на нова любов. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В началото на септември, ви очакват нови красиви възможности в любовта. Венера навлиза във вашия сектор на взаимоотношенията и така ще се задържи до 23 септември. Ако се намирате във връзка, това е чудесна възможност за вас и любимия човек да се радвате на романтиката. Хармонията помежду ви, ще ви накара да постави връзката ви на първо място и всичко това в името на вашето щастие.

Телец

Във вторник Меркурий влиза във вашия сектор на романтиката, но ретрограден. Възможно е да поставите нова любовна връзка, но е важно да преразгледате вашите желания и подход. Ако се намирате в сериозни взаимоотношения и това е любовта, за която сте мечтали, очевидно вашите тактики на този етап не работят. Любовта я има, важно е да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, особено докато Меркурий е в ретроградна позиция.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците може да се промени значително и то в положителна посока. В понеделник Венера ще започне да се движи във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи до 23 септември. За тези от вас, които търсят любовта, има шанс да срещнат някоя нова и интересна личност и да се влюбят лудо. Ако вече се намирате в сериозна връзка, някои от вас ще започнат да правят планове и за бебе. Очаква ви хубава седмица.

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на близките си, ако скоро сте започнали нова връзка. Любовната хармония ще се задържи до 23 септември. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи важни решения, като общо съжителство, например.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в сектора на любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Уважаеми Везни, пригответе се за голяма доза внимание. В понеделник, Венера ще се премести във вашия знак и ще за държи там в продължение на няколко седмици. Това ще ви направи още по-магнетични, а за другите ще бъде трудно да ви игнорират. Ако нямате любов в живота си, позицията на Венера със сигурност ще ви помогне да привлечете към себе си нови обожатели. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и комплименти от половинката си.

Скорпион

Предстоят интересни дни за обвързаните представители на зодията. Ще имате възможността да обсъдите разногласията с любимия човек, да прекарате повече време заедно. Най-хубавото е, че след това ще бъдете благодарни, че сте го направили.

Стрелец

Тайната на вашето любовно щастие се крие в социалните ви контакти. От тази седмица, до 23 септември, се опитайте да приемете повече покани за събития, срещи, партита. Ако имате любим човек до себе си, ще имате перфектната възможност да срещнете нова любов. За някой от вас, тази любов може да се окаже и близък приятел.

Козирог

Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на работата ви през тази седмица. Той или тя, ще ви окаже своята подкрепа и ще ви помогне по някакъв начин да се издигнете по-високо в работата. Не забравяйте да се отдадете и на романтика.

Водолей

Хармония очаква онези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ще намерите баланса между вас и половинката, ще се преоткриете. Освен пътувания, в този момент ви вълнуват и други неща, които може да правите заедно. Това може да са някакви курсове, посещаване на семинари. Ако сте необвързани има голям шанс да срещнете нова любов, която да промени живота ви.

Риби

Очаквайте положителни новини от вашата половинка по отношение на финансите. Възможно е любимият човек да получи повишение, бонус или да се възползвате от обща инвестиция. Ако скоро сте започнали нова връзка, може да решите да предприемете следваща стъпка във вашите взаимоотношения, която касае и създаването на общ бюджет.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *