Изповедта на една майка разтърси нета: Често плача, плача много, дъщеря ми е грозна и съм отчаяна

В една социална мрежа се появи трогателна изповед на една майка и предизвика голямо внимание и лавина от коментари. Тя призна, че нейната дъщеря е просто „грозна“ и че няма хубави черти на лицето, с молба за помощ от другите, как да научи момичето си, да бъде щастливо и доволно от себе си, срещу критиките, които получава за своята външност, пише zajenata.bg.

Това е част от емоционалното съобщение:

„Мразя себе си заради това, което казвам, не ме осъждайте – моята 9 годишна дъщеря е физически неактивна. От мен и съпруга ми наследи най-лошото, очите му и покровителствения нос, както и моята лоша и къдрава коса. Един лекар, дори мислеше, че има синдром на Даун , въпреки че е родена като напълно здраво дете …“ , така започва изповедта на тази жена.

Разтревожената майка подчертава, че безкрайно обича дъщеря си, както и че тя е пълна с добри качества, но е наясно, че със сигурност ще бъде обект на подигравки в училище.

„Както расте, така повече деца забелязват как изглежда. Някои не се въздържаха да не коментират това. Дори някои питаха родителите си, защо дъщеря ми е толкова грозна. Затова ме е страх, всички ще подценяват дъщеря ми и никой няма да разбере колко е забавна, щедра и чувствителна. Никой няма да разбере, че тя е дете, което спасява изоставени котенца, връща ббуболечките на листенцата и дава сладолед на други деца …“, разказва отчаяната майка.

Тя добавя, че поради това е неописуемо тъжна.

„Често плача, плача много. Тя има добро сърце и добър характер. За нея животът ще бъде труден, а тя не го заслужава. Не знам как да избягам от собствената си вина, защото сама мисля, че детето ми е грозно, пише тази разтревожена жена.

Тя в края на текста моли майките да помогнат и да дадат полезни съвети.

„Моля, не ме мразете, заради всичко, което написах. Достатъчно се мразя себе си. Как да отговоря на въпроса :  „Хубава ли съм мамо?. „Искам да ? помогна да израсте като здрава и щастлива млада жена, която ще може да покаже на света, че е красива.

Тя получи подкрепа от много потребители, които изнесоха своите съвети как да устоят на това …Може би вие също ще помогнете със съвет!

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *