HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Как екскурзия до Албания се превърна в неописуем кошмар за наши туристи

Екскурзия до Албания се превръща в кошмарно преживяванe, сигнализира зрител на bTV. София Минева решила да си подари екскурзия до Албания за рождения си ден. Платила над 400 лева и била сигурна, че всичко ще бъде наред, но само до влизането в автобуса. “Първото нещо, което се забеляза, е липсата на пепелници, изкъртени масички, за сметка на това пък всички седалки бяха обпелени с дъвки – ако искате жълти, ако искате зелени, ако искате бели. С тръгването на автобуса веднага се усети, че влизаме във филма „Ледена епоха”. Започна едно духане на студен въздух, температурата беше около 14 градуса”, разказа потърпевшата.

Шофьорите на автобуса опитали да спрат студения въздух, пъхайки вестници и тоалетна хартия в отворите на вентилаторите, но без успех. „С автобуса пътувахме 4 дни и връщайки се от ексурзията, заваля дъжд. И дъждът започна да вали в автобуса. За нас е недопустимо такъв автобус да се движи по международен път”, посочи София Минева.

Хотелът, в който били настанени, също далеч не отговарял на описанията – счупени кранове в банята, без хладилник и маса. „Моята стая беше мухлясала, крановете бяха изкъртени, нямаше закачалки”, изреди София Минева.

От туристическата фирма признаха, че автобусът е имал проблем с климатика, а оплакванията за състоянието на хотела тепърва ще се проверяват. „Ситуацията е неприятна и за превозвача, не си мислете, че това е просто някакъв систематичен пропуск”, коментира Байко Байков, собственик на туристическа агенция „Бохемия”. Агенцията е предложила компенсация на злополучните туристи, както и отстъпка за следваща екскурзия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *