Много подаръци за клиентите на СТИЛДОМ на 10-ия рожден ден на най-големия мебелен салон в Благоевград

С много подаръци за клиентите бе белязан 10-ият рожден ден на СТИЛДОМ, най-големият мебелен салон в Благоевград. Навръх Малка Богородица екипът на магазина зарадва всичките си клиенти с 10% отстъпка на всяка покупка. Сериозното присъствие на пазара вече 10 години бе отбелязано с празничен коктейл и задължителната за всеки рожден ден торта.

Пикът на церемонията бе тегленето на томбола, която се обяви преди близо месец сред криентите на СТИЛДОМ и която се тегли вчера в присъствието на клиенти, служители и представител на вестник „Струма“. С трапезна маса с четири стола се обзавежда Елена Александрова, която си купила наскоро скрин. Комфортен диван спечели Ивайло Стоянов, който бил клиент на сектор „Бани“. Холна маса с модерна визия се падна на Игнат Игнатов, нов офис стол има вече друг клиент – Николай Ангелов, а Николай Вълов се сдоби с нова табуретка. Късметлията, спечелил голямата награда – нова кухня, е Емил Божилов.

„СТИЛДОМ“ проектира, изработва и извършва монтаж на мебели собствено производство, те се отличават с неповторим дизайн, високо качество и конкурентни цени, което екипът постига благодарение на използваните качествени материали и на новo и супермодернo техническо оборудване. Екипът Ви предлага пълен пакет от услуги: консултации по функционално разпределение и аранжиране на пространството, 3D проектиране, изработка, доставка и монтаж на Вашите мебели.

Персонални консултации за обзавеждане и проектиране заедно с отговори на всичките си въпроси, свързани с интериорния дизайн, ще получите на телефон 0888 812 319 и на сайта www.stildom.com.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *