Честито! Водещият на “Събуди се” вдига сватба с репортерка на Гала

Две лица, познати от телевизионния ефир, се сгодиха. Репортерката на Гала – Рени, и водещият на предаването “Събуди се” по Нова телевизия – Деян, ще минат под венчило, съобщава блиц.

“Абсолютно неподготвена ме свари. Случи се на морето, на Градина. Седяхме една вечер пред караваната, бяхме с приятели. В един момент всички отидоха да си лягат. Останахме само двамата. Той предложи да отидем близо до водата. Седнахме на брега. Както седим и говорим, той изведнъж се обърна към мен и застана на едно коляно. Отвори една кутийка с пръстен и започна да говори много красиви неща”, сподели репортерката от “На кафе” Рени.

“Казах “Да” веднага. Нямах никакви колебания”, издаде още тя. Самият Деян разказа, че за една година откакто са заедно, се е уверил, че тя е жената за него. За предложението за брак знаели родителите му, както и най-близките му приятели.

“Първият човек, на когото казах беше баща ми. После се обадих и на майка ми”, сподели Рени. Двамата мечтаят сватбата им да бъде на открито през пролетта.
Двойката участва заедно и в “Черешката на тортата”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *