Ченгета удариха автокъщата на Любомир Емилов

Криминалисти от Бобов дол при спецакция откриха 11 двигателя за “Мерцедес”-и и БМВ-та в автокъщата на Любомир Емилов в Големо село, община Бобов дол. Емилов, който живее в Дупница, е разпитан, разследва се връзка с автомафията в Перник.

В четвъртък униформени и цивилни полицаи отцепили района около автокъщата на Л. Емилов в района на Големо село, която се намира в имота на бившето ТКЗС извън селото. При обиска са открити двигатели, врати и други части от БМВ-та и “Мерцедес“-и. Оказало се, че намерените двигатели са на крадени автомобили от София и Пловдив.

Л. Емилов е задържан за 24 часа в РУП – Бобов дол. Акцията в имота на автокъщата на дупничанина стана часове след като в района на Владая при истински екшън бяха задържани радомирските автокрадци Тони Мафията и Бисер Петров с крадено „Ауди“.

Както вестник “Струма” писа, през 2011 г. в автокъщата на Любомир Емилов в Големо село при спецакция полицаи от Бобов дол пак откриха врати и други части от леки автомобили от марките БМВ и “Мерцедес”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *