DR.SCHELLER – МОЯТ ЕКСПЕРТ ПРОТИВ БРЪЧКИ! Сертифифицирана натурална козметика, отличена с три награди

Повече от 30 години DR. SCHELLER е пионер в сферата на натуралната козметика. Благодарение на натурални съставки като ценни масла и висококачествени растителни екстракти, DR. SCHELLER произвежда висококачествена натурална грижа за Вашата кожа.

DR. SCHELLER е единствената натурална козметика, която използва PhytoSolve®* технология във формулите на всички свои продукти. PhytoSolve® са транспортни емулсии от соев лецитин, растителни съставки и растителен глицерин. Малките капчици осигуряват отлично разнасяне и проникване, което ефективно помага на активните съставки да достигнат в дълбочина в кожата.

Щастливи сме да споделим, че DR. SCHELLER е награден три пъти!   

С  „Germany’s best brand” („Най-добра немска марка“), с “HealthyLiving Award” („Награда за здравословен живот“) и добра оценка от немското потребителско списание ÖKO-TEST.

GERMAN CUSTOMER AWARD 2020/21
Награда, която зачита мнението на потребителите!
Имиджът на коя търговска марка съвпада с употребата му в реалния свят? Кой бранд е любим на крайния потребител? Немското общество за потребителски изследвания (DtGV) тази година даде отговор и на двата въпроса. Около 1,500 различни бранда бяха разгледани и оценени от повече от 290,000 потребителя. Тези марки са успели да се докажат в категории на удовлетвореност, качество и съотношение цена/действие.
DR. SCHELLER е един от щастливите победители и вече има правото да носи печата „Най-добър бранд на Германия“ (“Germany’s Best Brand“) в категория „Качество”.

Healthy Living Award 2021    
Един “герой” на здравословния начин на живот DR. SCHELLER успя да спечели и тази награда. Миналата седмица за 11-и път бяха обявени всички тенденции и инновации около здравословния начин на живот. Воденето на здравословен живот се състои не само от иновативни полезени храни, но също и хранене, фитнес и разкрасяване, които имат все по-голяма значимост. Журито, което се състои от експерти от различни области, обяви за „герой“ продукта на Dr. Scheller – АНА серум против бръчки с масло от арган и амарант. 

Dr. Scheller АНА – серум против бръчки с масло от арган и амарант Нашата кожа се обновява на всеки 28 дни, при което мъртвите клетки остават на повърхността на кожата и могат да запушат порите. За да запазите сияйния вид на кожата, те трябва да се отстраняват периодично. Само когато мъртвите клетки са отстранени, активните съставки и хидратанти могат да достигнат в дълбочина в кожата и естественият процес на възстановяване на кожата да функционира активно. 
Нощният серум против бръчки с AHA киселини (плодови киселини) и с възстановяваща комбинация от екстракти от семена от арган, семена от амарант и корен от женско биле отстранява мъртвите клетки, изглажда зрялата кожа и стимулира естествения процес на възстановяване на клетките.   

DR.SCHELLER успя да създаде АНА киселини по такъв начин, че да получи Natrue сертификация. Тайната на продукта-герой е в неговия пилинг ефект, създаден от плодовите киселини (AHA). Той осигурява подобрени стойности на pH и така заздравява защитния слой на кожата. В допълнение, плодовите киселини имат лек озаряващ ефект, който създава красив сияен вид!

DR.SCHELLER – цялостна грижа против бръчки за зряла и взискателна кожа

Цялостната грижа против бръчки с арган и амарант изглажда кожата, заличава сухите линии и бръчки, укрепва еластичността и устойчивостта на кожата, осигурява интензивна хидратация. В допълнение те осигуряват защита против вредното влияние на свободните радикали.

И още един герой в серията против бръчки с арган и амарант получава „добра“ оценка от немското потребителско списание ÖKO-TEST.

Подхранващата грижа осигурява чиста релаксация през нощта. Стягащият нощен крем активира естествения възстановителен процес на кожата през нощта. Маслата от ши и от ядката на праскова дават на крема богата консистенция, която омекотява и изглажда сухите линии и бръчките. Подобрява еластичността и устойчивостта на кожата.  
В грижата с арган и амарант ще откриете още дневен крем, 7-дневна терапия против бръчки, серум, масло, околоочен крем и лист-маска. 
Натуралните продукти DR.SCHELLER са: 
•    без съдържание на силикони, минерални масла, парабени, изкуствени оцветители и аромати; 
•    произведени в Германия; 
•    кожната поносимост е дерматологично тествана; 
•    Веган; 
•    без тестове върху животни; 
•    Natrue сертифициран 

www.taota.com

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *