Eлиза от „Влад“ с български корен, пропусна ваканция в Банско

„Прадядо ми е българин. На дядо ми в Добруджа му викаха „Българинът“, защото мъжете ви винаги са били много красиви“, разказа Олимпия Мелинте по Би Ти Ви. Звездата от румънския сериал „Влад“ всяка година е на ваканция у нас – в Боровец, Банско, Балчик, но този сезон е спестила емоциите по любимите си писти в Пирин, тъй като е бременна с второто си дете.

„Синът ми Саша е много щастлив, че ще има сестричка – постоянно пита как е бебето, целува корема ми, пее му, говори му. Дълго чаках перфектния момент, за да родя отново, но той никога не идва – просто се случва. Моят мъж е ученическата ми любов от гимназията. Заедно израснахме, а той, за щастие, не е от моята гилдия – един луд е достатъчен в семейството“, сподели още екранната Елиза.

Тя знае, че ще става актриса, още когато е на 6. Но тъй като родителите ѝ се притеснявали, че само актьорското образование няма да ѝ е достатъчно в живота, завършва и журналистика. А сега се кани да преподава на студенти, които искат да играят по телевизията – смята, че това е съвсем различен вид арт занаят.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *