Eто как ще изглежда детето на Меган и Хари

Вече стана ясно, че херцогинята на Съсекс и принц Хари очакват първото си дете през пролетта на 2019 г. Светът разбра за щастливата новина, благодарение на двореца Кенсингтън. Вчера (15 октомври) от кралската резиденция изнесоха официалната информация първо в социалната мрежа Туитър.

Милиони хора по света изразиха радостта си от съобщението. Потребителите в мрежата изпратиха своите поздравления и пожелания до кралската двойка.

Между поздравленията и хилядите публикации по темата, вече се появиха и традиционните предсказания – как ще се казва бебето, какъв пол ще е и… как ще изглежда, предава vesti.bg

Пред “Дейли мейл” Джо Мълинс, който има 17-годишен опит като съдебен илюстратор във Вашингтон, сподели как е възможно да изглежда първото дете на Хари и Меган. Според Мълинс, ако херцогинята роди момиче, то най-вероятно ще има тъмна коса и кафяви очи. Ако обаче Маръкъл роди момче, то ще бъде със сини очи и кестенява коса.

Мълинс наблюдавал снимки на двойката. Съпоставил ги и на база работата си като съдебен илюстратор, той прави заключенията си.

Не за първи път Джо Мълинс прави подобни предположения, но по-рано те бяха за децата на херцогиня Катрин Мидълтън и принц Уилям.

Джо споделя пред “Дейли мейл”, че работата му е свързана с много внимателно изучаване на чертите на лицето, но и цвета на кожата, очите и т.н.

Джо първоначално е учил и се е занимавал с графичен дизайн. По-късно обаче става част от полицията, където помагал със скици на изчезнали деца, както и реконструкция на лицето по черепа.

Междувременно Меган и Хари направиха и първата си изява, часове след като съобщиха радостната новина, че очакват първата си рожба.

Двамата стартираха своята 16-дневна обиколка на Австралия, а първата им спирка бе в Сидни.

Кралската двойка се сдоби с плетени бебешки терлички и голяма играчка кенгуру. Херцозите на Съсекс бяха приветствани от Генерал-губернатора на Австралия сър Питър Косгроув, който е представител на кралицата в Австралия. Той поздрави кралската двойка “с чудесната новина” за очакваното от тях бебе през 2019 година.

Принц Хари и съпругата му бяха в отлично настроение и се усмихваха през цялото време, като херцогиня Меган вече не правеше опити да прикрие своята бременност.

Тя носеше прилепнала рокля без ръкави, подчертаваща коремчето й, и обувки на високи токчета, като държеше за ръка съпруга си. От време на време оправяше дългата си тъмна коса, подложена на лекия бриз в Сидни.

Кралската двойка се срещна с представители на игрите “Инвиктус”, вид параолимпиада за ветерани, получили наранявания на бойното поле.

Принц Хари е основател на тези игри и провеждането им в Австралия е една от главните причини за визитата на кралските особи в страната-континент. В програмата й са включени посещение на зоологическата градина “Таронга”, срещи с коали и присъствие на спектакъл на аборигенска танцова трупа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *