Eто кои са зодиите щастливци, които са имунизирани срещу чумата на 21 век!

Стресът днес може да се нарече чумата на 21 век. Отвсякъде ни обгражда напрегнато ежедневие, постоянно бързаме за някъде и като че ли времето все не ни стига, пише lifetime.bg.

Това постоянно напрежение води до едно униние, едно постоянно нещастие и често пъти до влошен начин на живот. Според зодиака, обаче едни по-лесно се справят със стреса, докато другите зодии направо попадат в клопката му. Ето и кои са по-лежерните зодии в живота, на които стреса направо въобще не им влияе.

Водолей – водолеите са хора с авантюристичен дух и често пъти, ако позволят на другите да им помагат не попадат в капана на стреса. Те не планират живота си и затова няма как да се разочароват от не случили се събития. При тях нещата следват естествения си ход и ако нещо има да става ще стане. Въпреки, че са независими, те са силно привързани към близките си – това им помага много да преодолеят „неравностите“ на житието и да са по-щастливи.

Стрелец – стрелците са зодията, която има всеобхватно око за живота. Те са толкова резки и откровени на моменти, че направо прекаляват. Стреса няма, как да им повлияе, защото рядко се впечатляват от подробностите, а и не си поставят неизпълними цели. Като цяло стрелците обичат да се забавляват, затова и извличат положителното от живота. Човек, които обича живота, няма как да се подаде на стрес и униние!

Везни – везните са толкова колебливи, че дори и стреса понякога се отказва да ги стресира. Те винаги са на кантар, ами ако това, ако онова и нещата минават някак леко по измежду капките. Всяка една трудност за везните е вид житейско събитие, на което не бива да се отдава чак такова внимание. Те винаги имат решение и спокойно премислят нещата преди да реагират. Никога не бързат, а който не бърза, не се стресира.

Телец – телците доста трудно се подават видимо на стреса и той съвсем няма да им повлияе, ако нещо или някой не им дотегне изцяло. Те обичат спокойствието, забавлението, премислянето и затова са винаги непоклатими. Но изкара ли ги нещо от равновесие трудно влизат в релси. Затова е добре малко да се стресират, отколкото направо да избухнат от натрупалия се във времето стрес в един момент. И все пак стреса е част от живота ни, затова трябва малко или много да се научим да живеем с него.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *