Eто я тайната внучка на Божков

Първородната внучка на офейкалия в Дубай олигарх с 19 обвинения Васил Божков е сред най-строго охраняваните деца в България. 7-годишната Мая от пеленаче движи с гардове, които я придружават и до частното училище, което тя посещава от тази есен, когато постъпи в първи клас.

„Ретро“ се сдоби с уникален кадър на наследничката на Черепа от ски почивката на семейството в Боровец. Миналия уикенд синът на Божков – Антон, заедно със съпругата си Ива и двете им деца си подариха кратка снежна ваканция. Макар да е едва на 7, внучката на олигарха вече умело шпори ски пистите като професионалистка, без да се нуждае от напътствията на учител. Малката Мая е кръстена на първата жена на Божков, която е и майка на единствения му син Антон. Понастоящем тя живее в Англия и рядко се прибира на родна земя, предимно за да се вижда с двете си внучета.

По-малкото от тях носи името на дядо си Васил. Той се роди през 2015 г. и е вече в предучилищна възраст. И двете деца живеят заедно с родителите си в луксозен имот в столицата. Макар към момента снахата на Божков да е безработна и да има достатъчно време за тях, тя продължава да ползва услугите на домашна помощница. Прислужницата ги посещавала почти всеки ден, като се грижела за чистотата и хигиената в дома им, както и за приготвянето на вкусна храна. Самата Ива неведнъж е признавала, че никак не я бива в кухнята и единственото, което може да приготвя, са баница и кренвирши.

За сметка на това нямала нищо против да стане майка за трети път. Миналата есен плъзна слух, че тя е бременна отново и именно заради това напуска Нова телевизия, но истината се оказа друга. Въпреки че от доста време е на свободния пазар, никоя медия не прояви интерес към нея и журналистическите ѝ умения. Въпреки това тя не възнамерявала да сменя амплоато, а щяла да се развива в социалните мрежи, подобно на други журналисти, които изпаднаха от ефира на рейтинговите телевизии.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *