Eфективни ритуали за почистване на къщата и за привличане на благополучие

Негативната енергия и завистта се натрупват в дома ни и с течение на времето, това започва да се усеща все по-осезаемо от членовете на семейството.

Но има ритуали, с чиято помощ лесно можете да се сбогувате с проблемите, както и да привлечете щастие, просперитет и любов в живота и дома си.

Магията на обикновените свещи

Възможно е да привлечете благосъстоянието с помощта на обикновена свещ, ако кажете специални думи. Тези обикновени ритуали ще ви помогнат да почистите къщата от негативна енергия и завист и да привлечете в нея щастие и просперитет.

Свещите се използват много отдавна, не само за осветяване на къщата, но и за привличане на благосъстоянието.

Ритуалите не са загубили своята актуалност в съвременния свят, така че спокойно можете да се възползвате от тях. С тяхна помощ, лесно можете да се сбогувате с проблемите, както и да привлечете щастие, просперитет и любов.

1.Вечерта запалете свещ, минете във всички стаи с думите: „Негативната енергия изгаря, за да освободи място за щастието. Успехът ще се появи, той ще дойде в къщата ми.

Оставете свещта да изгори на перваза на прозореца, така че светлината да привлича благополучие. Когато свещта изгори, отворете вратата и поканете късмета да влезете в къщата.

2.Можете да привлечете благополучие в къщата, ако запалите свещ по време на готвене и кажете: “Пламъкът на свещта е жив, той ме стопля и носи щастието в къщата.

Оставете свещта да гори по време на вечерята, за да привлечете положителна енергия и просперитет в къщата.

3.Паричното благосъстояние може да бъде привлечено от зелена или бяла свещ, вързана със зелена панделка.

Запалете я, сложете монети около свещта и кажете: “Свещта на богатството осветява пътя, умножава всяка монета по две.”

Капнете восък върху една от монетите и я сложете на уединено място.

4.Можете да се отървете от неприятности и да привлечете благополучие, ако всеки член на семейството със запалена свещ обиколи из къщата.

Обърнете внимание на най-тъмните ъгли и където свещта пръщи или пуши, кажете: Злото изгаря, прогонвам го от къщата. С чистия вятър лошото време си отива, щастието и благополучието се връщат в къщата.

Проветрете помещението и окачете амулет пред входната врата.

5.Колкото е възможно по-често, палете свещи в къщата, включително ароматни, след което енергията на пространството ще се промени към по-добро.

Избирайте свещи с различни цветове, за да привлечете всички възможни блага и за да не изпитвате трудности.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *