Firmsinfo – актуални промоции и кодове за отстъпка на онлайн магазини

Търсили ли сте онлайн кодове за отстъпка? Без съмнение е, че всеки обича усещането да намери активен промо код, който му спестява пари по време на поръчка. Бизнес мениджърите по цял свят познават психологията на потребителите. Всеки купувач иска най-доброто предложение за отстъпки, докато пазарува онлайн. Днес почти всеки сайт за онлайн пазаруване предлага поле за въвеждане на промо код на страницата за финализиране на поръчката. Голяма част от онлайн потребителите искат да бъдат информирани как и къде могат да намерят кодове за своя любим бранд или любими продукти.

Навиците за пазаруване на потребителите най-много са се променили през годините, като голяма част от потребители стават по-внимателни с цените и избират един бранд пред друг, ако им бъде предложен някакъв стимул.

Един от най-добрите начини за ангажиране на потребителите и стимулиране на

продажбите е чрез кодове за отстъпка. Нека не забравяме, че те са нещо повече от еднократна сделка – кодовете имат потенциала да създадат постоянна лоялност на клиентите.

Този тип отстъпка е изключително гъвкав: потребителите могат да получават и използват своите кодове за намаление на мобилни устройства, таблети и настолни компютри, по имейл, като PDF файлове, баркодове и дори QR кодове. Истината е, че потребителите винаги очакват кодове за отстъпка в онлайн магазините. Находчивите търговци могат да използват промо кодове, за да зарадват клиентите и да проследяват възвръщаемостта на инвестициите на своите маркетинг кампании.

Изскачащите прозорци с промо кодове стават все по-разпространени в онлайн

пазаруването. Повечето електронни пощенски кутии са препълнени с подобни оферти: “Използвайте BDAY15 за 15% отстъпка на рождения си ден!”, “Използвайте KIDS10 за 10 лв. намаление от вашата поръчка през уикенда за Деня на детето!” и т.н. Днес множество онлайн търговци създават безплатни кодове за отстъпки, които могат да се използват неограничен брой пъти от всички потребители, т.е. нови или съществуващи клиенти. Но освен това, различни сайтове за онлайн пазаруване предлагат специални отстъпки на съществуващи лоялни клиенти или клиенти, които не са посещавали сайта им за електронна търговия отдавна и е минало много време от последната им покупка. Такива промо кодове са индивидуални и не могат да бъдат използвани от друг потребител.

Промоционалните кодове са толкова разпространени и много онлайн купувачи ги търсят къде ли не. В помощ се отзовава интернет плтформата FIRMSINFO , в която са събрани на едно място кодове и актуални промоции на редица онлайн магазини, като за всеки интернет магазин може да се открие детайлна информация. Разберете повече в официалната страница на firmsinfo.com

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *