Топ теми

Kакви сънища сънуват различните зодии

Овен – за него съзнанието играе по-голяма роля от света на несъзнателното, в който се гмуркаме нощем. Той помни сънищата си добре, защото съзнанието му никога не спи. Овенът рядко сънува пророчески сънища, през нощта той продължава да е настроен на тема дневните му задължения и проблеми. Хубавото е, че по време на сън той успява да намери разрешението на реални проблеми.

Телецът обожава две неща – добрата храна и добрия сън. Той сънува много ярки сънища, които често съдържат информация от съзнанието на други хора. Това се дължи на голямата чувствителност на Телеца. Той често сънува еротични сънища, както и сънища, свързани с лакомства.

Близнаците сънуват хаотични сънища – никога не е ясно къде свършва информацията на несъзнателното и започват вариации на тема реалност дори по време на сън. Близнаците сънуват сюжети, които много приличат на компютърни игри. Друг често срещан сън при тях е да се виждат отстрани.

Ракът е знакът, за който сънищата са втори живот. Това е свят, пълен с фантастични същества, където Ракът предпочита да живее. Често той сънува, че е мъртъв, но в същото време продължава да живее по някакъв втори начин.

Лъвът често среща трудности със съня. Той заспива трудно, сънува рядко, помни сънищата си още по-рядко, но всеки сън, който запомни, носи в себе си някакъв проблем или информация за бъдещето. Той често сънува кошмари, на които отдава прекалено голямо значение.

Девата често сънува себе си в съвсем друга форма, най-често и като представител на срещуположния пол. Представителите на тази зодия са романтици, затова сюжетите на сънищата им често са с възвишен характер – идеална любов, рицарство, изискана обстановка.

Везните са склонни да летят в съня си. Това може да е полет, който е релаксиращ, но може да е и вариант на бягство от преследвачи. Друг сюжет, характерен за сънищата на Везните, са фантастични същества, които създава съзнанието им.

Скорпионът често сънува сънища с магическо значение. Един от най-често срещаните сюжети в съня му е превръщането на човек в животно и обратно. Това е свързано с факта, че Скорпионът е в неразривна връзка с природата.

Ненапразно много народи са имали тотеми животни. Много често Скорпионът сънува ужаси, които са проява на реалните му страхове и претовареност, която води дострес. Скорпионът не се депресира от такива сънища, а напротив – бързо се мобилизира.

Стрелецът заспива лесно и рядко сънува нещо, което да е далече от реалността. Той сънува предимно хора, с които контактува често, като ги поставя в различни ситуации в съня си. Понякога сънува кошмари и вярва, че те вещаят нещо неприятно.

Козирогът често сънува извънземни, хора от отминали епохи и същества, които не могат дори да бъдат описани. Те обаче нямат особено значение, просто фантазията на Козирога е развихрена, затова съзнанието му създава нощем фантастични образи.

Водолеят е единственият знак, който може да конструира сънищата си сам. Той преживява в съня си бедите и неприятностите, които са му се случили през деня, и намира алтернативни изходи от неприятни ситуации.

Много рядко Водолеят сънува високо интелектуален сън, затова пък за него е характерно да сънува, че е дете, и то по собствено желание на съзнанието му.

За Рибите не съществува друго в живота, освен сънищата. Те живеят с увереността, че всеки момент могат да се събудят, отново да заспят и всичко ще се оправи от само себе си. Най-често срещаният сюжет при Рибите е идеален свят, който самите те създават за себе си.

Те често сънуват и мистични сънища. Часовете, които на другите знаци са напълно достатъчни, за да се наспят, за Рибите са абсолютна нула. Те се чувстват добре само ако са прекарали дълги часове в страната на сънищата, от която черпят сили, за да съществуват в реалния свят./sanovnik.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *