STRUMA.BG ОТ МЯСТОТО! Изкъртени пътни знаци на входните артерии на Благоевград създават предпоставки за ПТП-та

Пътни знаци, увити в черен найлон по главен път Е-79, привличат вниманието на пътуващите през последните дни от Благоевград в посока Симитли. Наши читатели сигнализираха и за повредени пътни знаци около Благоевград, някои прекършени в основата, които според тях създават предпоставки за тежки пътнотранспортни произшествия.

От Агенцията за пътна инфраструктура в отговор на въпроси на вестник „Струма“ заявиха: „На пътя Благоевград-Симитли в района на км 367+150, както и в участъка при км 372+970 предстои да бъде въведена временна организация на движение във връзка със строителството на Лот 3.1 на АМ „Струма“. С монтираните нови пътни знаци ще бъде осигурен достъп – вход/изход до първокласния път на строителните машини, ангажирани с изграждането на магистралата. Те са покрити в момента, тъй като са част от бъдещата временна организация на движението”.

За повредените и прекършени знаци и указателни табели край пътното платно при магазин МЕТРО и на входа към Благоевград през Покровнишко шосе от АПИ заявиха, че са в резултат на ПТП и ще бъдат възстановени, но в какъв срок, не уточниха.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *