Блъснатият от такси на пешеходна пътека ексдепутат Й. Андонов: От удара бях качен на капака на колата и изхвърлен на земята, чух шофьора да казва, че бил заслепен от слънцето…

Благоевградският ексдепутат от ГЕРБ Йордан Андонов, който бе блъснат от такси на пешеходна пътека в Благоевград, е в относително добро състояние и не се е наложило да постъпи в болница. Ето какво разказа пред репортер на „Струма“ той за инцидента:

„Тръгнах да пресичам пешеходната пътека на ул. „Христо Татарчев“ до чешмичката на градската градина, когато бях блъснат от идващото откъм  ГУМ такси. При удара бях качен на капака на колата и изхвърлен на земята. Таксито спря и чух шофьора да  казва, че не ме е видял, защото бил заслепен от слънцето. Хора, които бяха наблизо, ми помогнаха да стана и бях откаран до спешно-приемно отделение. При прегледите и изследванията, които ми направиха, се установи, че носът ми е счупен. Взеха ми проба за алкохол. Такава е взета и на шофьора на таксито. Не се наложи да постъпя в болница. Неприятното е, че съм тампониран и сега за мен е важно да спадне отокът. Както казват в такива случаи, беше „малкият дявол”, заяви Йордан Андонов.

След като се разчуло за произшествието, много негови приятели му се обадили по телефона, за да се интересуват как е. Той добави, че се надява скоро да се стабилизира, за да участва активно по един или друг начин в кампанията за парламентарните избори, тъй като има повече от 12-годишен опит  като ръководител на предизборен щаб и познава добре изборната технология.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

 1. Hoqta za struma

  Da go beshe ubil bakshisha pone struma kenefa da ima za kakvo da pishe….

  Struma kolko vi dade toq selqk 10lv da pishete laina….

  Struma e jalt porachkov usran kenef…

  Отговори
 2. бай Ставри, ЦСЗ, 2-ри отряд

  Тоя и потрошен не се отказва от кокала, демек от държавната копанка, наречена Парламент! Лакомо Око, ей!!!

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *