STRUMA.BG с подробности за купона в Сандански по случай раждането на син на горския Ив. Николов

Петима полицаи от Сандански и един от Петрич станаха обект на вътрешно разследване, разпоредено от директора на ОД на МВР – Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов заради публикуван във Фейсбук видеоклип от бурен купон в заведение над курортния град. Служителите се разследват за нарушение заповедта на здравния министър за спазване на мерките срещу разпространението на Ковид-19, като присъствали с голяма група на празненство за раждането на първороден син на горския стражар Иван Николов, служител в „ДГС Сандански”. Радостта от това, че съпругата му Весела го дарила със син, била толкова голяма, че не издържал и свикал купон в заведение “Трети километър”, находящо се над ВЕЦ-а в Сандански, в посока към с. Лиляново и вилната зона. Поканени били най-близките хора на щастливия татко, сред тях са двама негови приятели със съпругите си, петимата полицаи от РУ – Сандански, както и кумът на Иван Николов – Андон Стоянов, полицай в Петрич. На видеото в социалната мрежа се вижда как полицаят кръстник А. Стоянов бие тъпана, а певецът на заведението е в компанията на полицаите Маринков и Т. Полков. От видеото е установено категорично участието на тримата полицаи, а кои са другите трима, в момента се установява, тъй като на записа лицата им не се виждат добре.

Любопитен е фактът, че заведението е със 150 места, но заради пандемията не е работило от дълго време. Управителят се съгласил да отвори по настояване на горския Иван Николов с уговорката, че става въпрос за частно парти с малко хора.

Броени часове след като се разшумя около скандалния клип от сбирката, директорът на ОДМВР – Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов разпореди проверка. В процес на установяване е дали организираното и проведено събиране е в нарушение на противоепидемичните мерки.

Шестимата полицаи можеха да си спестят главоболията, ако кумът на горския и кръстник на новороденото не бе проявил несъобразителност, като е качил снимките на личната си Фейсбук страница.

Атанас Димитров, колега на щастливия татко, обясни, че също бил поканен на партито, но отказал да присъства поради лични причини. Той напълно оневини групата със следните аргументи: „Не виждам нищо нередно в това да се съберат и да празнуват заедно, като се знае какъв е поводът. А най-вече че Иван от дълги години чака да има наследник във фамилията си. Много радостен повод с раждане на дете се превърна в негативна сензация”, каза Ат. Димитров. Той допълни, че очаква проверката да не установи нарушение, защото имал информация, че на купона са били само 12 души.

ЕКИП “СТРУМА”  

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

4 Коментара

 1. Hoqta za struma

  Ebati selskata novina ebati selakia vesnik jalt kenef usran
  Kolko vi plati toa div selqk da izserete tova gnusno laino na lainqnia vi sait…

  Отговор
  1. Защо са тези обиди Hoqta za struma?

   Не разбирам, защо пишете тези ОБИДНИ квалификации.
   Всички местни и национални медии отразяват тази новина на изглупелия кум, който в условия на пандемия, строги мерки и санкции да пуска видео от купон.

   Вместо например да пусне снимка на щастливото семейство за огромната радост…

   Отговор
 2. Hoqta za struma

  Hahaha struma kakvo ni zanimavate s nekakvi selqci i tehnia sin we hahahahahah
  Struma eftin kenef jalt za 10lv serete mirizlivi laina
  Struma kenef gnusen jalt porachkov
  Struma kenefa kakvo ni zanimavate s tia selqci we….
  Struma usrania jalt eftin kenef…

  Отговор
 3. "Куме", набучи тъпана на тъпата си глава!

  “Кумът” Андон Стоянов – набучи си тъпана на тъпата глава, бе!
  Сега иди да пишеш ти обяснения в полицията и РЗИ.

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *