Tези зодии пълнеят и от въздуха

Пица, бургери, рула или суши – не им пука какво ядат сутрин или за вечеря. Основното нещо е максимално удовлетворяващо! Осъзнавайки какво внимание се обръща на затлъстяването като сериозно заболяване днес, експертите са съставили списък на хората, предразположени към затлъстяване. Може би някои от тях ще се замислят за важността на правилното хранене и ще избегнат тъжните последици.

Телец

Телците по природа са истински гастрономи. Те не могат да си откажат удоволствието да опитат нещо засищащо и висококалорично, ако се появи възможност. Само за да не преминат към здравословна храна, те се обръщат към бързото хранене и сладките, но вредни деликатеси.

Телците могат да отслабнат много бързо, ако искат. Но проблемът е, че излишните килограми изобщо не ги притесняват, а перспективите да прекарат цялото си свободно време във фитнеса съвсем не са обнадеждаващи. Представителите на този знак понякога са ужасно мързеливи, от което страдат много.

Лъвове

Лъвовете обичат да живеят в лукс и изобилие. Представителите на този знак харчат по-голяма част от спестяванията си за посещения на ресторанти, кафенета и бистра. И не само това, хладилникът им винаги е пълен с всякакви лакомства. Всичко това не би било толкова страшно, ако Лъвовете периодично не изпадаха в ужасна депресия. Трябва да се отърват от този навик, който рано или късно ще доведе до затлъстяване.

Рак

Раците също обичат да се хранят добре. Но това не е толкова лошо. Проблемът е, че тези хора искрено обичат готвенето и са готови да зарадват близките си с висококалорични домашни ястия поне 50 пъти на ден. Разбира се, нито един процес на готвене не е завършен без опитване. Там малко, тук малко и стройните Раци се превръщат в редовни клиенти на ендокринолози-диетолози.

Стрелец

Стрелецът не може да си представи живота си без храна. Освен това, на тези хора не им пука дали има деликатес в хладилника или двуседмичен колбас. Основното нещо е да имат нещо, от което да се възползват при стрес. Перспективата да затлъстеят не плаши Стрелеца. Те знаят как точно да се отърват от тези излишни килограми. Вярно е, че не винаги искат да губят безценно време за преброяване на калории и упражнения.

Риби

Рибите, подобно на Стрелеца, са зависими от храната. По природа те са пламенни работохолици и прекалено отговорни личности. При такива хора “хормонът на щастието” се произвежда много зле поради липсата на време за прости ежедневни радости, които трябва да се стимулират с храна. За разлика от предишните лица, за Рибите не е лесно да се отърват от тези излишни килограми. Най-ефективният начин за тях са дългите разходки или интензивните танци.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *