HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Tрикратният шампион по борба от Сандански Стоил Димитров чества юбилей

С над 30 гости трикратният шампион по борба Стоил Димитров чества 70-г. юбилей. На богато отрупани трапези в механа в Сандански юбилярят посрещна близки и приятели, сред които строителният предприемач Иван Андонов със съпругата си Добрислава, собственикът на склад за безалкохолни Огнян Китанов, борците Петър Катранджиев, Георги Димитров-Палянката и др. От Петрич за празника пристигнаха Митко Серафимов, който е треньор на многократния световен и европейски шампион по борба свободен стил Серафим Бързаков, и международният съдия по борба Людмил Кандиларов.

Съпругата на Ст. Димитров – Гьоргена, посрещаше с уважение всеки гост, като стриктно следеше нищо да не липсва на трапезите.

Синовете на рожденика, които също са борци – Йордан и Спартак Димитрови, придружени от чаровните им съпруги Мария, Елена и децата им, зарадваха рожденика с ваучер за едноседмична почивка за двама в курорта Павел баня.

От Симитли пристигна и по-голямата сестра на рожденика Дафина със сина си Иван и дъщерята Гергана, която е инспектор в Агенцията по храните в Благоевград.

Първият поздрав за рожденика бе любимата му песен за цар Самуил. Сватовете Петър и Лина Бърдарски вдигнаха тост в чест на юбиляря. Атракцията бе празничната торта, която изобразяваше тепих за борба с купи и медали. Щастливият юбиляр заедно с четиримата си внуци Мария, Стоилко, Петър и Филип духнаха свещите на сладкото изушение.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Венцислав Димов

    Петър и Линда Бърдарски са извършили едно от най-тежките престъпления-убийство. Те са убийци. Никога не бих се гордял със такива сватове. ПАЗЕТЕ СЕ. ТЕ СА УБИЙЦИ!!!!!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *