Благоевградската лекарка д-р Мустафова изненадана от годеника си Ербил с огромно светещо сърце за личен празник

С огромно светещо сърце бе изненадана в дома си благоевградската лекарка д-р Мюбера Мустафова от любимия й Ербил, студент в Благоевград. Годениците отпразнуваха една година, откакто са заедно. Вълнуващ клип на страницата във Фейсбук с подбрани моменти от живота на двамата влюбени през изминалата година трогна д-р Мустафова.
„Чувствам се най-щастливата жена на света, защото срещнах любовта на живота си“, написа тя и сподели, че огромното сърце с горящи свещи я посрещнало на прага на дома й, след като се върнала от работа.
„Изминалата година бе особено важна за мен, сгодих се за любимия ми Ербил, през лятото посетихме италианските градове Верона, Венеция и Флоренция, вече подготвяме и сватбеното си тържество, което очаквам с трепет“, разказа д-р Мустафова, която е от младите кадри в МБАЛ – Благоевград, специализира акушерство и гинекология и дава дежурства в спешно отделение.
Датата за сватбата е избрана за юли и ще бъде в родния град на булката Гоце Делчев, където родителите й имат собствен бизнес.
СЛАВА ИВАНОВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *