АКЦИЯ АНТИДРОГА! Гранични полицаи откриха близо 4, 5 тона канабис в горски масиви край Петрич и Сандански

Специализирана полицейска операция с участието на служители от Регионална дирекция „Гранична полиция“ (РДГП) – Смолян, РДГП – Кюстендил и отряда за въздушно наблюдение е проведена вчера, по утвърден от директора на Главна дирекция „Гранична полиция“ (ГДГП) план.

При извършените облитания хеликоптерите от специализирания отряд за въздушно наблюдение на ГДГП са открили ниви с наркотични растения в горски фонд в зоната за отговорност на Гранично полицейско управление – Златарево. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“.

При извършените полеви наркотестове те са реагирали положително на канабис. 4 486 килограма е общото количество открит канабис.

Уведомени са районните прокуратури в Петрич и Сандански. По случаите в Гранично полицейско управление – Златарево са образувани досъдебни производства. Иззети са представителни проби, а останалото количество канабис е унищожено на място в присъствието на комисия.

При специализирана полицейска операция насочена по противодействие на засяването и отглеждането на наркообразуващи култури служители на сектор ПКП при ОДМВР-Благоевград откриха 315 килограма канабис

Акцията на полицейските служители е проведена вчера, като в землището на с. Сенокос, общ.Симитли е открита нива със засадени около 385 бр. тревисти растения. След направен полеви тест те са реагирали положително на 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *