Анелия и Емилия заровиха томахавките, приеха, че санданският бизнесмен Коко Динев не е даденост за никоя

Вечната вражда между фолкзвездите Анелия и Емилия вече е потушена. Двете дами, които в миналото деляха един мъж – Коко Динев, към

днешна дата са успокоили топката и от време на време поддържат отношения без лоши чувства, твърдят хора от обкръжението им.Двете не спираха да си съскат, но вече са смирени една към друга. Откакто Емилия се залюби с Башур, започна тотално нов и различен живот. „Двете осъзнаха, че в крайна сметка Коко не е даденост за никоя“, разясняват близки до блондинката.

Дълги години Емилия и Анелия не можеха да си поделят бизнесмена, който е и баща на децата им. Заралийката може да е бивша съпруга на Динев , но красавицата от Гълъбово е голямата му любов . С ангелогласната изпълнителка той е имал бурна любовна връзка още преди да каже „да“ на колежката й. Животът обаче така ги завърта, че сключват брачен съюз с други, а години по-късно пак преоткриват чувствата си и дори създават свои деца.

Затова и Анелия дълго време не можеше да превъзмогне факта, че Емилия е по-голямата любов на футболния бос от Сандански, а любимата му пък, че той е неизменна част от живота на конкурентката й, от която има дъщеря Ивон.

С времето обаче двете осъзнават, че тази драма е излишна. Още повече че Коко е популярен с безкрайните си забежки с техни колежки, а такъв „сериозен“ мъж не е за жалене и страдане, пише HotNews.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *