АСТРОСЪВЕТ! Завършете старите дела, не започвайте нищо ново днес

30-ят слънчев ден е свързан със Светия Дух. Това е време за Божията благодат и на победа над времето, пише астрологът Ивелина Пенчева. Препоръчва се в последния ден на слънчевия месец да се отдаде почитание на Учителя и Учението, добавя тя.

„Появява се радостно вдъхновение. Това е време за завършване на старите дела и сериозни избори, да не се започват нови. Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно. Могат да се решават обременителни връзки, но благородно.

Подходящо е за важни мероприятия, за всичко, към което се отнасяте сериозно. Подхождайте към всяко дело творчески!“, съветва астрологът.

„Хубаво е да сте повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под контрол емоциите! Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите, е хубаво да има лека светлина, сияние. Благоприятен е огънят в днешния ден.

Добре е да се посети храм, да се почетат починалите, да се четат молитви (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън“, добавя Ивелина Пенчева.

„Не се препоръчват излишни разговори, активни дела, домашна работа – почистване, пране. Да не се пътува на дълги разстояния! Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо!

Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето. Не спорете с никого и не влизайте в конфликти! Агресията е недопустима под никакъв предлог. Не трябва да се убиват животни, птици, дори насекоми. Да се избягват тъмните помещения! Бъдете колкото може повече на светло!“, съветва астрологът.

„Необходимо е да се яде студена храна: мляко, млечни продукти, хляб. Да не се претопля! Не се препоръчва да приготвяте храна сега. Трябва да е приготвена преди това. Подходящо е за начало на гладуване. Да се избягва алкохолът и бирата!“, добавя Ивелина Пенчева. „Това е ден на бялото, затова хармонични ще бъдат всички цветове в дрехите, освен черният. Подходящи са бижута със златист авантюрин и розов турмалин“, пояснява астрологът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *