Топ теми

БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ! ЕТ „Д. Янков-Кенеди метал“ срещу 48 672 лв. ще поддържа фонтанните инсталации в центъра на Благоевград

48 672 лв. е сумата, за която ЕТ „Димитър Янков-Кенеди метал“ ще поддържа площадното и подплощадното пространство, фонтанните инсталации на двата басейна на пл. „Г. Измирлиев“, на фонтана, водна завеса и каскада в подплощадното пространство в центъра на Благоевград. Офертата му бе единствената, депозирана за участие в обществена поръчка, обявена от кметството със срок на изпълнение 1 година, и заради това се наложи от общината да удължат с три дни първоначално обявения срок за прием на предложения. Максималната прогнозна стойност бе едва със 144 лв. по-висока от офертата на участника, който декларира, че няма да използва подизпълнители. В предложението си ЕТ „Димитър Янков-Кенеди метал“ се ангажира, че са в състояние да реагират за 15 минути при подаване на сигнал и за 1 час да отстранят повреда.

Фирмата не за първа година е ангажирана с поддържането на фонтаните в центъра и пространствата около тях, през 2018 г. е спечелила аналогична обществена поръчка с оферта от 39 450 лв. с ДДС.

Комисията, провела обществената поръчка, начело с Ива Цветанова до дни ще се произнесе дали единствената оферта отговаря на всички изисквания на възложителя, за да го предложи за сключване на договор.

ЕТ „Димитър Янков-Кенеди метал“ бе единствен кандидат и спечели преди 5 месеца и поръчки на община Благоевград да монтира, ремонтира и поддържа пътните знаци и светофарните уредби срещу 69 984 лв., както и уличното осветление в общината срещу 70 776 лв. ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Бай Хой

    Е, има си хас Кенеди да не спечели, докато кмет е падешкият пишман доктор! Кушия с 1 кон е дежа-вю, а цената на поръчките, както виждате, расте с всяка година. Как иначе, нали % трябва да се отделя и за Не-Делчо!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *