БОМБА! Общинарят с Ролс Ройс-а е любовник на една от най-известните фолкпевици!

Аферата на певицата със зърнопроизводителя е от преди 17 години, но Ивана и до днес пази топли чувства към Бенчев, защото той изиграва много важна роля в живота й. С него е свързан нейният първи хит – “100 патрона”. По онова време тя вече има договор с „Пайнер” и е пуснала две песни, които обаче не правят никакво впечатление на публиката. Именно тогава Бенчев й дава своя джип, с който снима доста забавен клип към третата си песен “100 патрона”.

Тя превръща Ивана в тотална звезда. Tя е с цели 17 години по-млада от бизнесмена, с когото се запознава в края на 90-те. Тогава той все още няма никакво намерение да става общински съветник, но за сметка на това вече развива успешна кариера. Ивана има дете на 7 години, което отглежда сама, тъй като бащата ги изоставя малко след раждането. Именно затова тя няма задръжки да започне авантюра с Бенчев. Той е родом е от карнобатското село Крумово градище, а тя – от Айтос, пише пик.

Познават се, защото са от един и същи край. Ивана по онова време е стройна като фиданка, а Бенчев вече има афинитет към хубавите жени и скъпите коли. Все още обаче не е започнал да се движи в “Ролс-Ройс”. Предпочита големи и мощни джипове, но пък още тогава признава само един цвят за кола – черният.

До се хвали пред приятели как е дал джипа си на Ивана, за да го снима в клип. Към днешна дата обаче Бенчев не е известен с любовниците си, за разлика от други бизнесмени с подобни на неговите коли. Както е известно, неговият “Ролс-Ройс” струва над 220 000 евро. Това е първата кола от подобен клас в Бургас. Тя е с обем 6600 кубика, мощност 571 конски сили и вдига до 280 км/ч. Освен нея, общинаря има “Бентли” и поръчков мерцедес V класа, удължена версия, оборудван като луксозен работен кабинет. Седалките на всичките му коли са с инициалите му “Б. Б.”. Разкритието за лукса, в който се къпе Бенчев, вбеси даже партийната му лидерка Корнелия Нинова и тя публчно го порица.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *