HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Борис Дали: Имам ли нужда да рестартирам, се качвам на мотоциклета

За едни карането на мотоциклет е свободата да се носиш, усещайки вятъра в косите и пряк досег с природата, за други е бързо и удобно придвижване в задръстения град, а за трети – възможността да бъдеш сам със себе си и собствените си мисли. За някои е възможност да бъдат забелязани, а за мотористите е начин на живот.
Почитателите на певеца от Бобов дол Борис Дали отдавна знаят неговата страст към моторите и високия адреналин, а тази седмица той ни разкрива с какво го плениха мотоциклетите. Самият той предпочита по-бавните мотори, защото когато караш бърз пистов мотор, те увлича скоростта и е трудно да се овладееш, а все пак той съветва всички мотористи да бъдат внимателни на пътя и да спазват всички мерки за сигурност.
И той е имал инциденти на пътя, и признава, че “никак не е хубаво да усетиш земното притегляне с висока скорост”. “Човек има нужда да рестартира и аз много често го правя – взимам си мотоциклета, за да се повозя. Изключвам се от всичко, дори телефона не чувам от шума на двигателя и така се освобождавам от всичко”, споделя изпълнителят.
ИЛИЯН ПЕТРОВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *