Веско Маринов подари на приятелката си за Коледа сладкарница в Голф коплекса на Разлог

Естрадният певец Веселин Маринов подари на приятелката си Веселина Пеева сладкарница в Голф комплекса край Разлог, където двамата живеят от година. Сладкарницата се казва „Сбъднат сън“. Ако се съди по името, кръстницата й Пеева отдавна е мечтаела за това. Освен това тя е отлична кулинарка, като стихията й са десертите. „Никога не се отказвам от мечтите си заради времето, което ще отнеме осъществяването им“, написа блондинката.

Времето във всички случаи не е никакъв фактор за блондинката, която преди дни се снима по бански в снега в двора на разложки хотел.

Естрадният трубадур Веселин Маринов и любимата му се ширят в лукс имот за 1 милион лева в подножието на Пирин. Веси, с която са двойка от 6 години, обича да споделя снимки от домашния им уют в планинската им вила. Тя е бивша сервитьорка от Добрич и доскоро запълваше свободното си време с домакинстване и украса на къщата, сега обаче ще трябва да препаше готварската престилка, за да зареди коледната си придобивка със сладкиши за ВИП комшиите им в комплекса.

ВАНЯ СИМЕОНОВА   

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. ген. Куроедов

    Този потният нали доскоро ревеше, че едва свързва двата края и е пред фалит поради ковида? А като се пенсионира ще ревне, че пенсията му е нищожна и не може да издържа милионната си къща, че и сладкарницата на сливата си!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *