HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Вижте я добре! Тази дама, служителка в централата на БСП, изрита в корема полицай, преди това се почерпила

Заради инцидент с полицай от Брезник отстраниха Елена Кръстева от длъжност „Организатор дейности” в централата на БСП в Перник. Това съобщи председателят на общинската организация Кирил Леонов.

Както „Струма“ писа, преди дни почерпена жена при скандал пред Районното управление в Брезник е изритала в корема и е заплашвала полицай. Тя бе задържана за 24 часа в ареста. Нападателката на полицая се оказа служителка в централата на БСП в Перник.

Решението за отстраняването й от длъжност е взето на извънредно заседание на председателския съвет на ОбС на БСП – Перник. Организацията се разграничава от случая.

„През последните две седмици г-жа Кръстева е в платен годишен отпуск и затова информацията, която имаме до момента, е от медиите. Заявяваме категорично, че не бихме искали по никакъв начин да се уронва името на партията и да бъде замесвано в скандали от подобен тип, именно затова Елена Кръстева, изпълняваща длъжността „Организатор дейности“, е отстранена от длъжност до изясняване на случая“, заяви Леонов.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *