ВМРО депутатът Ст. Божинов спечели на търг членска карта №1 на ФК „Огражден“, сестричката на футболиста Ив. Цветков се пребори за №5

Петричкият депутат от ВМРО Стоян Божинов, който е и член на Управителния съвет на ФК „Огражден – Първомай 1955” – село Първомай, спечели на търг членска карта №1 на клуба и плати 100 лв. членски внос за новия футболен сезон. В оспорвана надпревара с още няколко първомайци той качи 5 пъти цената на картата, която е 20 лв. за годината. Така неговата вноска покри 1/3 от масрафа на домакинския мач на огражденци с колегите от село Кулата, който струваше 321 лева: 205 за съдии, 96 за охрана и 25 за медицинско лице.

Освен Божинов притежатели на членски карти станаха още 200 души от селото, които на доброволни начала издържат местните футболисти. Сред най-върлите поддръжници във фенклуба на „Огражден – Първомай 1955“ този сезон стана и Вилислава Андонова Цветкова, която е сестра на футболиста Иван Цветков – девойчето успя да изпревари десетки свои съселяни и стана горда притежателка на членска карта № 5, което й даде пълно право да заръча на батковците винаги да играят само за победа.

ВАНЯ СИМЕОНОВA

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *