Внимание, шофьори! Ремонти затрудняват движението по Ам “Струма”, ето къде

До 17.00 ч. движението за София на автомагистрала „Струма“ при 144-ти км в отсечката Сандански – Кресна ще се осъществява в една лента. Заради ремонтни дейности на асфалтовата настилка в активната лента превозните средства ще преминават по изпреварващата. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Ще бъде ограничено движението при км 383 на път I-1 София – Кулата в района на „Малкия тунел“ поради ремонтни дейности по асфалтова настилка на мостово съоръжение над р. Струма, съобщиха още от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Трафикът в участъка ще се извършва временно по заместващо обходно трасе. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *