Волейболната треньорка от Разлог А. Мишкова получи годежен пръстен и предложение за брак, докато кумува на колежката си в ЦСКА Ст. Орлова

Треньорката на ВК „Пирин” (Разлог) Антоанета Мишкова изживя един от най-емоционалните моменти в живота си. На 200 километра от дома тя получи романтично и неочаквано предложение за брак от своя любим Иван Кокалчев. Младият мъж задал съдбовния въпрос и дал годежен пръстен на Антоанета по време на сватбеното тържество на треньорката на ЦСКА Стела Орлова и треньора на „Звезди 94” Кристиян Илиев, на които двамата кумували.

Предложението дошло съвсем неочаквано и предхождано от друга изненада, подготвена от младоженците за кумовете – пресъздаване на ритуала „Сватба“ и пъстър букет от македонски танци. Изпълнението било не на кой да е танцов състав, а на разложките „Пирински наниз“ и „Перун“, чийто хореограф е сестрата на Антоанета – Мария Калоянова, а в тях танцьори са родителите й. Изборът на танцов състав изумил нищо неподозиращата  кума, която с появата на цялото й семейство получила първата си порция вълнение. Веднага след изпълнението им в ресторанта влезли разложки зурни, които допълнително приповдигнали настроението, а след тях дошъл и кулминационният момент – поднасянето на годежния пръстен и съдбовният въпрос: „Ще се омъжиш ли за мен?”.

„За мен бе съвсем неочаквано. На сватбата изненадите идваха една след друга. Мъжката страна се бе постарала и за мен това беше един много емоционален ден, който ще помня винаги. Радвам се, че цялото ми семейство присъства на този важен момент – майка ми и баща ми, сестра ми, съпругът й и племенничката. За тях предложението също беше изненада, а за мен тя беше двойна, защото аз не знаех и за тяхното участие. Криели са от мен през цялото време“, сподели Антоанета Мишкова.

Двамата с Иван са заедно от четири години. Започнали да излизат в обща компания и между тях любовта пламнала. Връзката им с младоженците е голямото приятелство между Антоанета и Стела от студентските години в НСА.

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *