Всички видяха! Алекс и Дани в едно легло, след целувките ще има ли и секс

Взрив от любов между Алекс и Лудия репортер Дани Петканов, за които явно важи приказката, че старата любов ръжда не хваща, избухна в Къщата. Двамата са уникално щастливи, в много добри отношения. Гонят се из Къщата, милват се като котета, целуват се…

Озовали се сами в голямото легло, малко преди да заспят, Алекс се престраши да разкрие пред бившия си приятел дълго пазените си чувства. “Откакто съм тук, все ми се иска да дойда при теб и да те прегърна, както преди. Но все си казвах: “Стига, Алекс! Спри се”, призна тя пред Дани.

“Ти с него ли си сега?”, попита я той, имайки предвид настоящата й връзка.

“Не”, отговори му след кратко мълчание Алекс. Тя призна, че дълго време се страхувала и не искала да признае пред себе си, че мъжът, с когото била, не носел щастието, което й давал Дани.

Богданска сподели с Петканов, че преди време родителите й не искали да общува с него, тъй като, според тях, бил наистина луд, а те желаели само да е щастлива, пише пик.

“Пак сме си много близки. Както преди да се разделим, като бяхме заедно и щастливи. Не знам, страх ме е да кажа, че отново сме заедно. Не съм сигурна, че изолацията ни тук влияе по същия начин, както отвън. Аз мога да изкарам в Къщата една година още, защото Дани е тук и заради това на мен нищо не ми липсва. Чувствам се супер, чувствам се пълна до него”, изповяда се в Изповедалнята Алекс.

Казвам си: Нали знаеш какво ти причини, защо отиваш при него. Но сега все едно, че не сме се виждаи и сега всичко си е същото. Сигурна съм, отговори Алекс Богданска в Изповедалнята.

Биг Брадър обаче не й повярва, а заяви, че всичко изглежда като изкупление от страна на Дани към нея и че й дава възможност да промени възгледите на хората за нея.

Не искам да се доказвам пред никого, след това, през което преминах, разбрах, че не е толкова страно и дори никой да не те харесва. Не ме интересува оценката на хората, страх ме е как ще реагират родителите ми на това, което се случва тука, коментира Богданска.

На въпрос от кого би поискала прошка, Алекс отвърна: Мамо, тате, вие ми казвахте, че сте с мен. Надявам се още да е така. Много ви се извинявам, но искам да знаете, че съм щастлива. Чувствам го, обичам ви много!

Дали след страстните им целувки сексът в Къщата ще остане мираж?

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *