Двама влюбени се сгодиха 25 г. след като поели първия си дъх в една и съща родилна зала

Специалистът по телекомуникации инж. Тони Боровинов от Сапарева баня и строителният инженер Ирена Влахова от Дупница се сгодиха. Вълнуващото събитие в живота им се случи по време на романтична лятна почивка на Черноморието. Тони поиска ръката на любимата си на брега на морето край Бургас с бижу уникат – диамантен пръстен.
Двамата влюбени приемат като знак на съдбата някои съвпадения в живота им. Тони изплакал в родилното отделение на болницата в Дупница на 3-и април 1992 година, само след часове в същата родилна зала на 5-и поела първия си дъх и любимата му Ирена, запознали се обаче чак след 19 години и искрата на силната любов пламнала.
Ирена е израснала във Варна, тя е дъщеря на бившия футболист Красимир Влахов, който е играл в “Марек”, “Спартак” и “Черно море”. След приключване на професионалната кариера на бащата семейството се завърнало в Дупница, в момента братът на Ирена – Иван Влахов, играе във ФК “Марек”. Ирена също е спортистка, тренирала е дълги години художествена гимнастика в “Триадица” – София.
Двамата влюбени се завърнаха от романтичното пътешествие и показаха снимки, запечатали вълнуващите мигове от годежа им.
“Запознахме се с Тони през 2011 година, наши общи приятели ни свързаха, предложението сега бе изключително вълнуващ момент по време на лятната ни почивка – разказа с вълнение Ирена Влахова. – И двамата избрахме професионалните ни кариери да стартират в България, засега не смятаме да ходим в чужбина, живеем в София”, каза Ирена и уточни, че фамилиите и на двамата имат собствен бизнес, нейните родители имат фамилен бизнес в Дупница, а родителите на Тони – в община Сапарева баня.
СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *