Двама дългогодишни училищни директори от Разлог излязоха в пенсия, кметът Герчев им връчи почетни грамоти и плакети

Двама от дългогодишните училищни директори в Разлог – Емилия Йорданова на ПГ по транспорт и инж. Иван Аврамов на ПГ по МСС, излязоха в заслужена пенсия. Вчера на работна среща кметът на Разлог инж. Красимир Герчев приветства двамата директори и им връчи почетни грамоти и плакети.

„Благодаря ви за високия професионализъм, за създаването на условия, в които се стимулират както професионалното израстване на педагозите, така и творческите способности, за всеотдайността през годините. С вашия неуморен труд през всичките ви години като учители и директори вие успяхте да възпитате много отговорни, добри и признателни, вече пораснали успешни хора”, заяви инж. Герчев.

На срещата присъстваше зам. кметът по социални дейности, който също от свое име и от името на общината благодари на Емилия Йорданова и Иван Аврамов за цялостния им принос в развитието на образованието.

Директорите изказаха своята признателност за вниманието и споделиха, че когато човек живее с работата си, годините минават неусетно, но най-важното е постигнатото да остава и да има приемственост.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *