Декември ще бъде най-романтичният месец за тези 4 зодии

Декември може да е най-студеното и мрачно време, но романтиката, присъща на последния месец от годината, не може да бъде пренебрегната.

Разхождате се ръка за ръка с човека, когото обичате, из квартал, който блести с приказни светлини. Между глътките горещо какао дъхът ви се вижда на малки облачета във въздуха всеки път, когато издишате – заедно обсъждате коя празнична украса ви харесва най-много и какви са надеждите ви за новата година.

Освен интензивността на сезона на затъмнението, който подклажда драмата този месец, има и много романтика, която да очакваме с нетърпение. Венера – планета на любовта, приятелството и лукса – е в Скорпион до 15 декември. През това време любовта ще бъде пронизваща, сурова и лична. Това ще е време истински да опознаете човека, когото обичате. На 5 декември Венера ще излезе от тригон с мистичния и съпричастен Нептун, повишавайки състраданието и засилвайки романтичната енергия.

След това Венера ще влезе в дивия, приключенски и енергичен Стрелец. Въпреки че това може да съсипе част от стабилността, която сте изградили, докато Венера е била в Скорпион, това е шанс да имате невероятни любовни преживявания, а ако сте неженени, това е шанс да изпробвате нови неща.

Ето и кои са четирите зодии, които ги очаква невероятна романтика този декември:

Рак

Първата половина на месеца ще бъде изключително красиво и романтично време за вас. Венера ще бъде във вашия творчески и изразителен пети дом, насърчавайки ви да освободите емоциите в сърцето си и да кажете на целия свят как се чувствате. Този месец искате онази романтика, която ви кара да избягате от реалността и да се докоснете до нещо далеч по-мистично, отколкото можете да си представите.

Лъв

Втората половина на месеца е ще е вашето време. Това е период, когато Венера ще танцува през петия ви дом на забавление и удоволствие, насърчавайки ви да си прекарате добре и да правите всичко, което ви кара да се чувствате добре. Очаква ви невероятна любовна история.

Скорпион

Декември започва с Венера в първия ви дом на личността, концентрирайки всички романтични блага на планетите директно върху вас. Венера не само буквално ще ви накара да изглеждате по-привлекателни и ще вдъхнови всички да работят усилено за вашето внимание, но и ще ви насърчи да се потопите дълбоко в така необходимата любов към себе си. Любовният ви живот е нещо повече от това с кого излизате – става въпрос за това да се видите такива, каквито заслужавате да бъдете видяни.

Стрелец

Слънцето е в Стрелец в началото на декември и ви озарява с всякаква огнена и вълнуваща енергия. Отдайте се на повишената си увереност, която ви дава космосът, но това не е всичко – до 15 декември Венера също ще влезе в Стрелец, правейки любовна магия върху вас. Не се изненадвайте, ако хората случайно искат номера ви или ви оставят малки подаръци на празнични партита – Венера е виновна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *