Днес е критичен ден! Не се плашете, ако сте изнервени и тревожни

Девети лунен ден започва от 13:02 ч на 4 април и продължава до 14:05 ч на 5 април. Това е критичен ден. Енергетиката му влияе отрицателно. Може да усетим тревога, страх и мрачни мисли. Трябва да се предпазваме от лъжи и всевъзможни изкушения.

В този ден лесно може да се поддадем на илюзии и заблуди. Може, например, да се появи повишено съмнение за всяко едно нещо, но нека да се постараем да избегнем всичко това.

За този, който се е научил да сдържа своите нисши инстинкти, не е нужно да се страхува от такъв ден. Лошото няма да настигне такива хора, а по-скоро ще се върне към тези, които го пожелават на ближния.

Най-добре е този ден да протече в извършване на спокойна делнична работа. Нови неща нека да не започваме, има риск да сгрешим в преценката на своите възможности.

Ще преминем през всякакви фази на настроението ни. Но, добре би било, ако можем да не се поддаваме. Темите в семейството отново ще са на преден план и почти всичко ще се върти в тази насока.Ако имаме нещо да решаваме, сега е най-подходящо, затова да не губим време.

При партньорските отношения, каквото не е излязло на дневен ред, сега ще бъде важно и ще трябва да му обърнем нужното внимание и да направим анализ на взаимоотношенията си.

Уязвим е стомахът, дванайсетопръстника и желателно да не се правят там операции. Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *