HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ЕКШЪН В САМОРАНОВО! 23-г. гурбетчия стреля с пушка по роднини, бесен от подялба на наследствен имот

Арестуваха 23-годишен мъж, стрелял с пушка по прозорците на роднини заради спор за наследствен имот. Асен Костадинов от дупнишкото село Яхиново и роднини от Самораново не могли да разделят наследствен имот, оставен от дядо им.

След поредния скандал кой кое парче земя да вземе от наследството Асен взел ловната пушка и с личния си автомобил отишъл в Самораново да се саморазправи с роднините. Като видели, че Асен е въоръжен, близките му се барикадирали в къщата и не посмели да излязат на улицата, както ги приканвал той, за да се разберат. Изнервен, че никой не излиза от къщата, Асен стрелял по прозорците да ги сплаши.

Роднините му позвънили на тел. 112 за помощ и за минути пристигнала патрулна кола от РУП – Дупница с трима полицаи, които измъкнали оръжието от ръцете на афектирания мъж и го арестували. След като дал показания в полицията, Костадинов е освободен.

Срещу него е образувано досъдебно производство за притежание на незаконно оръжие, за което може да отнесе до 5 години затвор. Наскоро Асен Костадинов се завърнал от гурбет в Италия. Той е семеен, с едно дете.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *