HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Елица Калпачка встъпи като зам. районен прокурор, шефът й Б. Ковачки й пожела по-малко емоции, за да не прегори в работата…

Елица Калпачка встъпи официално като зам. районен прокурор на Благоевград. Церемонията се проведе вчера в заседателната зала на прокуратурата в присъствието на районни и окръжни магистрати.
Административният ръководител Борислав Ковачки подчерта, че с разкриването на щат за втори заместник е възстановена една историческа справедливост благодарение на главния прокурор Сотир Цацаров. “На всички ви е ясно защо Елица Калпачка бе избрана. Излючително стриктен професионалист, с един недостатък, че влага повече емоции, което ще трябва да поправи, за да не прегори в работата”, заяви шефът на РП Борислав Ковачки. Елица
Калпачка благодари за доверието и заяви, че ще работи в екип за утвърждаването на Районната прокуратура на първо място по резултати. “Светът се разрушава не от злите, а от добрите, които стоят отстрани и наблюдават. Искам заедно с вас да работим за един по-добър свят”, каза тя.
Колегите й се наредиха на опашка, за да я поздравят и да й пожелаят здраве, успешна кариера и лично щастие. От името на Окръжна прокуратура разкошен букет поднесе Георги Мадолев, шефката на Районен съд Вера Коева й подари красива орхидея, а окръжният съдия Диана Узунова и другата зам. районна прокурорка Анита Димова я изненадаха с цветни кошници в лятната жълта гама. Съдия Екатерина Николова й връчи статуетка на африканска принцеса с пожелание да бъде борбена като лъвица.
След като официалната част приключи, новата зам. шефка на прокуратурата разчупи питка за здраве и почерпи колегите си с бонбони, сладкиши и разхладителни напитки.
БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *