Топ теми

Емануела изригна срещу Николаос Цитиридис

Емануела определено е бясна и изля гнева си във Facebook профила си. Поп фолк певицата избухна срещу предаването на Николаос Цитиридис, което замести “Шоуто на Слави Трифонов” в ефира на bTV. Причината – публикация на тема ваксиниране и чипиране.

Публикуваме поста ѝ без редакция: 

“Екипът на жалкия имитатор на Слави Трифонов, може да се откаже да ме кани да участвам в шоуто им, защото Аз уважавам оригинала, и не се занимавам с бледи копия!

Напъните Ви за автентичност си остават напълно неуспешни, както и цялото псевдо шоу е ПРОВАЛ.

Сигурно на сценаристите, ако имате въобще такива, гаргарата с изказването на Киро Скалата относно 5G и чипирането, което цитирах и уточних, че е „COPY/PASTE“, може и да им е забавно, но за зрителите ви въобще не е такова, което си личи по срамно ниския рейтинг на скучноватото предаване.

Да приписвате тези думи за мои, въпреки че съм уточнила първоизточника, е най-малкото аматьорско, но вече уточнихме липсата на професионализъм при вас…

Скрити зад прозрачната завеса на псевдо хумора си, се опитвате да насаждате твърдения, убеждения и инсинуации, които далеч не са продиктувани от здравия разум, а от задължението да СЛУГУВАТЕ на нечии интереси.

ОК, изпълнявайте поръчките си, и без това сте се превърнали в един телевизионен Ali Express, изкарвайте си заплатата, но НЕ НА МОЙ ГРЪБ, и без да си позволявате да злоупотребявате с името ми!!!, написа Емануела в социалната мрежа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *