Ето какво не бива да правим на петък 13-и

През ноември е вторият за годината петък 13-и. От древността се смята, че този ден е изключително опасен, защото тъмните сили и злите духове се пробуждат.

Да се избягнат опасностите на петък 13-и е възможно – достатъчно е да не рискувате напразно и да не извършвате действия, които могат да ви доведат до неприятности. На този ден е добре да се отнасяте към огледалата внимателно и да не стоите пред тях дълго време. Не бива да се обръщате и да поглеждате през лявото си рамо, защото се смята, че от лявата страна на човека стоят демоните.

Залаганията и хазартните игри на петък 13-и също са забранени. Ако случайно на тази дата спечелите пари, трябва да ги похарчите още тогава, при това не само за себе си. На лошо е и ако обиждате, кълнете, правите магии, защото, извършени на петък 13-и, те ще се върнат със стократна сила към вас. Хубаво е в този ден да не минавате по един и същ път, отивайки на работа или другаде. Дори само една улица да смените, ще избегнете лошия късмет. Безрезултатни ще са и новите начинания, затова не ги започвайте на петък 13-и.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *