Ето какво се е случило с Адриан по време на отвличането

Адриан Златков, който бе отвлечен и прекара 12 дни в плен, е бил държан в изба. Това съобщава „Телеграф”, позовавайки се на антимафиоти. Момчето е било хранено редовно със сандвичи.

Яденето му било носено от четирима мъже, които винаги влизали при него с маски. 25-годишният син на шефа на „Софавто” беше похитен на 30 август рано сутринта близо до дома му в село Герман.

Трима бандити със сива „Шкода Фабия” комби със син буркан, го похитиха, а на следващия ден баща му започнал да получава есемеси с искане за откуп. Златков-младши бе освободен в неделя вечерта.

Похитителите се държали добре с Адриан, споделил той пред близките си. Не е бил тормозен, бит, измъчван или както правеха Наглите – да режат части от ушите или пръстите му.

Отвлеченият се държал изключително мъжки, не е изпадал в истерии. Най-големият проблем според разследващите идвал от факта, че е държан в изба без прозорци и 12 дни не е виждал слънчева светлина, което оказало влияние върху психиката му. Със Златков-младши от вчера е започнал работа психолог, за да опита да намали емоционалния белег  от отвличането.

При Адриан влизали през цялото време само четирима мъже, които криели лицата си с маски.

Носели му различни сандвичи и органична минерална вода марка „Нестле Пюр Лайф”, разкрил той пред спецченгетата. Интересното на този вид е, че е на цената на обикновена вода, но е пречистена и се добивала от сертифициран ледник.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *