Ето какво си мислят мъжете, когато видят жена с червено червило

Червеният цвят традиционно се счита за агресивен и предизвикателен. Както жените, така и мъжете имат различно отношение към грима, яркочервеното червило и останалите нюанси на червеното и аленото.

Какво мислят мъжете за червеното червило?

Голяма част от представителите на силния пол смятат, че дамите използват ярък грим, за да привлекат вниманието към себе си. Има още едно схващане – червеното червило не изглежда подходящо в ежедневието и трябва да се използва само за специални събития или срещи.

Всичко това е напълно погрешно, но до голяма степен обяснява поведението на някои мъже, които смятат червеното червило за призив към взаимодействие. „Сложила си е ярък грим – явно си търси партньор и флиртува!”, мислят си те. 

Друга категория мъже са безразлични към цветните нюанси на грима и смятат, че най-важното е момичето да изглежда хармонично. Ако червеното червило му отива, тогава мъжът определено ще забележи красотата му, защото с правилния цвят жените могат да бъдат неустоими.

При първа среща мъжете не гледат прическата и грима ви, а…

Такива мъж, гледайки добре гримираното момиче, ще си кажат: “Тя е много стилна, знае какво й отива. Определено има вкус и изглежда превъзходно!”. 

Много мъже разглеждат яркия грим като знак за самоувереност.

Момиче с червено червило наистина изглежда уверено в себе си. То може да смути някои по-срамежливи господа, но само защото смятат дамата, която си го е сложила, за силна и волева личност. А това са отлични качества!

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Ако червеният цвят обаче не отива на една дама, мъжете веднага ще се помислят, че тя или се преструва на някой друг, или няма вкус.  

И накрая, има и мъже, които не забелязват нито смяната на прическата, нито новия грим. След въпроса:  Какво мислите за червено червило, те учудено заявяват, че всички хора са с червени устни и в това няма нищо необичайно.

Мъжете най-сетне признаха за какво биха искали да помолят половинките си

Всеки човек оценява по различен начин себе си и другите. Не е възможно да бъдеш перфектен и красив за всички, защото сред тълпата със сигурност ще се намерят критици.

Важното е да помните, че не сте длъжни да се съобразявате с мнението на другите и ако днес искате да сложите червено червило на устните си, имате пълното право да го направите! /jenata.blitz.bg

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *