Ето какъв е кармичният ни път според рождената дата!

Хората идват с цел на този свят, но имат задачата и да съумеят да се справят със своите най-големи слабости. В зависимост от това, кога сме родени, всеки от нас си има урок, който трябва да научи.

21 Март – 19 Април – Време е за събуждане

Природата ви е дарила с толкова много енергия! Единственото, което трябва да направите, е да се събуждате рано и с позитивна нагласа. И да се наслаждавате на всеки един ден. Вашият кармичен урок е да се научите да споделяте както чувствата си, така и намеренията си. Усмихнете се на щастието, не се страхувайте от него, не си търсете несъществуващи проблеми, не хиперболизирайте съществуващите. И всичко ще ви се подреди.

20 Април – 20 Май – Пространство за растеж

Какво му трябва на капризното, но красиво цвете – поливане, светлина, подходяща температура и пространство да расте! Пространството е нещото, което трябва да си осигурите. Прекалено много се влияете от мнението на близките ви. Склонни сте да живеете не вашия живот, а техните очаквания за вашия живот. Това е вашият кармичен урок – да се научите да следвате себе си, а не желанията на другите.

21 Май – 20 Юни – Време е да разцъфнете

Вечната борба между ума и сърцето. Разберете, че не всичко трябва да бъде обяснено. Научете се как да помирявате тези две така бурно воюващи у вас страни. Когато сте на работа, използвайте ума си. Когато сте вкъщи, слушайте сърцето. Това е вашият кармичен урок – да разберете кога кое да слушате. Ако го направите, много бързо ще блеснете с невероятните таланти и идеи, които имате.

21 Юни – 21 Юли – Живей днес

Вие сте галеници на съдбата. Лошото е, че не го разбирате. Всичко, което искате, ще ви се случи. И ще имате достатъчно време да му се наслаждавате. Стига, обаче, да спрете да мислите за него! Вашият кармичен урок е да се научите да живеете днес и за днес. Стига с мрачни мисли и планиране, така само си вредите.

22 Юли – 21 Август – Успокой се!

Поемаш прекалено много ангажименти, включваш се във всичко, помагаш на всеки, ако можеше, щеше да си на няколко места едновременно. Стига! Нещата могат да се случат и без теб, няма как да огрееш навсякъде. Твоят кармичен урок е да приемеш света такъв, какъвто е и да спреш да се опитваш да го променяш. Успокой се, общувай само с хора, с които ти е приятно и животът ще ти се подреди.

22 Август – 21 Септември – Време е да прибереш реколтата

Каквото и да търсиш – то ще дойде при теб. Ти си на този свят, за да прибереш ползите от свършената работа. Късметлия, нали? Само трябва да направиш две неща – да се научиш на търпение и по-правилно да разпределяш енергията си. Твоят кармичен урок е – не проявявай агресия, недей да държиш всичко да се случва, както ти го виждаш.Почивай си, не се карай с хората и резултатите бързо ще дойдат… сами!

22 Септември – 22 Октомври – Действителността е красива, виж я!

Още сега изхвърли всичко, което не ти е влизало в употреба от повече от година. Веднага ще усетиш пречистването. Много трудно ще се убедиш в това, което сега ще ти кажем. Но то е истина. Ти си страхотна личност, но не сваляш розовите очила, а е време. Живееш в свят, където всичко е добро и красиво, но това ти създава измамни очаквания към хората. И ти почти постоянно изпитваш разочарования! Твоят кармичен урок е да се научиш да виждаш реалността. И тя ще ти донесе много щастие.

23 Октомври – 22 Ноември – Реагирай своевременно

Ти си трудна личност. Властна, самостоятелна и често много успешна. Но все нещо ти липсва, за се чувстваш удовлетворена. Трябва да придобиеш чувство за мярка и да реагираш адекватно на момента. Ти или бързаш прекалено, или стоиш безучастна, когато всъщност трябва да действаш. Твоят кармичен урок е да не оставяш момента да ти се изплъзне и да бъдеш по-толерантна към хората и техните нужди.

23 Ноември – 21 Декември – Чуй вътрешния си глас

Вие сте родени с много силен съюзник – вашата интуиция. Знаете отговора на всичко, знаете как трябва да се случват нещата, единственото, което остана е да си научите кармичния урок. А той е да слушате вътрешния си глас.Това ще ви донесе много щастие, хармония и успехи. Съветът е да стоите по-дълго будни през нощта. Тогава този глас най-силно се чува.

22 Декември – 19 Януари – Хаосът на живота е забавен

Не ти се вярва, но не всичко си има точно място. Редът е абстрактно понятие! И твоят кармичен урок е да го осъзнаеш. Зарязвай от време на време правилата и нормите. Те те затормозяват много повече, отколкото допускаш. Разбери, че ти си този, който определя ритъма на живота си.А не общоприетите порядки и правила.

20 Януари – 18 Февруари – Прочистване

Вие имате завиден ум. Изобретатели, новатори, уменията ви могат да променят света! Вашият кармичен урок е да разберете, че постоянно трябва да се самоусъвършенствате и да ставате по-добри хора. Прочистете съзнанието си от миналото, от обидите, от насъбралия се гняв. Каквото било, било. Гледайте напред и ще преуспеете.

19 Февруари – 20 Март – Отиди на завет

Ти си като жилава тръстика, която я веят ветрове отвсякъде. Всеки те търси за нещо, а ти не отказваш помощ. Съобразяваш се с желанията на всички други, но не и с твоите. Да не мислиш, че някой ще ти даде орден за милосърдие? Твоят кармичен урок е да се научиш на постоянство и да се съсредоточаваш върху нещата, които започваш. А това няма как да стане, ако откликваш на всяка молба за щяло и нещяло.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *