Жени, стойте далеч от тези мъже! Те са отровни, ще ви съсипят живота

Мъжете не са толкова просто устроени, колкото понякога се иска на някои дами. Има някои типове, които са истински отровни за тях.

Една щастлива връзка се гради върху стотици малки неща. Верността е едно от тях. Ако между партньорите няма доверие, просто нищо не се получава. А типовете мъже, с които ще ви запознаем днес, са тези, с които можете само да си загубите времето.

За съжаление светът и хората в него не са перфектни. Някои хора просто не могат да живеят, без да изневеряват.. Колкото и да обичат жената до себе си, за тези мъже е въпрос на време да кръшнат. А дори и да не го направят, държанието им е несъвместимо с дългите връзки.

Има четири типа мъже, с които просто не си струва да си губите времето. Ето на кои партньори не трябва да възлагате големи надежди, защото ще излезете от тази връзка крайно наранени:

1. Нарцис

На него по природа не му стига любовта на един човек. Нарцисистът изисква обожанието на всеки и е в постоянно търсене на перфектния партньор, дори да има половинка. Настоящата му връзка никога не е достатъчно добра за него, за да продължи. Склонен е да обвинява всички останали, но не и себе си.

2. Прекален романтик

За романтичната натура най-важен е периодът на съблазняване и създаване на нова връзка. Стихове, любовни музикални поздрави, мили съобщения – всичко това е прекрасно, но само в началото. Той не спира да лети в облаците дори когато вече е време да стъпи сериозно на земята и да положи усилия за едни задълбочени отношения. Реално жената, избрала да е с него, никога не може да разчита да е истински до нея.

3. Егоист

Всеки човек трябва да мисли за себе си, но мъжът-егоист е обсебен от персоната си. Той мисли само и единствено за собствените си мисли и желания и не осъзнава, че близките му също може да страдат. Наясно е, че може и да е причина за терзанията им, но като цяло не му пука. Абсолютно убеден е, че моралните норми не важат за него. Прощават на себе си неща, които не прощават на околните. Това важи в пълна сила за изневярата.
Мъжете не са толкова просто устроени, колкото понякога се иска на някои дами. Има някои типове, които са истински отровни за тях.

4. Критик

Мъжът, който не може да живее, без да критикува, не се страхува да наранява и не се съобразява дори с най-близкия си човек. Той постоянно дава съвети, в повечето случаи непоискани, и използва думите като средство за самоутвърждаване. Склонността му да критикува всичко и всички го прави неспособен да изгради една наистина здрава връзка.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *