За нищо на света не показвайте тези неща на гостите си

За повечето домакини посрещането на гости е много радостно събитие. Така приятелките им ще могат обстойно да разгледат хубавия им и подреден дом и да ги похвалят за страхотния вкус, който са проявили в обзавеждането. 

На хората им харесва да гледат как живеят другите. За съжаление, това, което виждат, не винаги предизвиква само положителни емоции.

За да не предизвикате излишно любопитство, завист и други лоши чувства у гостите си, е добре внимателно да се подготвите за предстоящата срещата.

Във всеки дом има неща, които е по-добре да бъдат скрити от погледа на чужди хора. За да се защитите от негативно влияние и да не привлечете неприятностите в дома си, е най-добре да скриете тези 5 неща по чекмеджетата, преди да поканите някого в него. 

Ето ги и тях: 

Снимки

Няма нищо лошо в това да разкажете на приятел или познат за себе си, за пътуванията си и близките си. Струва си обаче да се тревожите за снимките, на които са запечатани вашите роднини. Такива снимки пазят енергията на хората и позволяват да се оказва влияние върху тях. 

Ако гостите ви са поискали да разгледат точно тези фотографии, най-добре се престорете, че не сте чули молбата им. А ако започнат настойчиво да искат да разглеждат албума със семейните ви снимки, може да ги излъжете, че не са в апартамента ви.

Религиозни предмети

Всеки човек има право да избира каква религия да изповядва. Но това съвсем не означава, че трябва да показвате всички религиозни предмети на гостите си.

Преди посещението им е по-добре да махнете всички икони, свещи и книги, за да не попаднат в полезрението на непознати. Това ще намали до минимум вероятността в къщата да влезе отрицателна енергия.

Между другото, не бива да показвате на всички и кръстчето, което виси на врата ви. Най-добре е да го криете под дрехите както у дома, така и навън. 

Пари

При всички случаи си струва да скриете парите си от любопитни погледи. Най-важният аргумент в полза на това е, че приятел, дошъл на гости, може просто да се изкуши и да открадне банкнотите, които сте оставили на видно място. 

Никой не трябва да вижда парите ви, защото е много лесно да прехвърли отрицателната си енергия върху тях.

Документи

Никой не може да ви предаде негативи чрез тях, но е добре да ги съхранявате на скришно място.

Всеки гост обаче може да ги снима и в бъдеще да използва информацията, съдържаща се в тях, за свои собствени цели. А намеренията му, между другото, може да не са от най-добрите.

Скъпоценности 

Такива неща също могат да бъдат откраднати, така че е по-добре да поставите кутията си с бижута на място, недостъпно за други хора.

Особено опасно е, ако непознат ги открадне не с цел по-нататъшна продажба и получаване на пари, а с намерение да ви направи магия или да ви урочаса. Отрицателното въздействие върху вас ще бъде толкова силно, че целият ви живот ще се превърне в серия от изпитания. /jenata.blitz.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *