Звездичките от Долно Осеново гръмнаха шампанско и казаха довиждане на детската градина

След четири години в детската градина малчуганите от подготвителна група „Звездички” на детската градина в симитлийското село Долно Осеново казаха довиждане на своите учителки и детската градина.

 Бъдещите първокласници превърнаха абитуриентския си бал в истински празник. Те рецитираха стихотворения за детските лудории и за преживяванията им от първия ден в 1-ва група. Пяха песни и играха танци.

 С красив танц по-малките от група „Мечо Пух“ с учители г-жа Димитрова и г-жа Тупавичарска поздравиха бъдещите първокласници.

 С много пожелания за здраве, късмет и попътен вятър учителите Капсъзова и Моралиева изпратиха своите звездички. Пожелаха им да блестят в първи клас така, както са блестели в детската градина.

 Гости на празника бяха кметът на с. Долно Осеново Бисер Сегменов, директорът на ДГ – с. Долно Осеново Александра Механджийска, бъдещият класен ръководител на децата – г-жа Иванова, учители и родители.

 След като получиха своите удостоверения и грамоти, малките абитуриенти преброиха до 4, гръмнаха детско шампанско и казаха „довиждане“ на детската градина, като обещаха да се връщат, за да виждат своите госпожи.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *